Forta esbroncada als nois d’OT: “Teniu una actitud desastrosa”

Rate this post

Aquesta edició d’Operación Triunfo va engegar molt potent, prometia molt el càsting i la posada en escena de la primera gala. Si començaven tan bé, el nivell seria encara més alt que el de l’exitós any anterior? L’eufòria va durar poques setmanes, per això, i les actuacions cada vegada transmetien menys. Els professors els han cridat l’atenció unes quantes vegades, però sembla que sense èxit.

L’actitud dels nois és bastant negativa, ja que no s’esforcen gaire, i l’audiència tampoc no acompanya… Quina mesura han pres? Esbroncar els concursants amb dues xerrades de Mamen Márquez, la professora de tècnica vocal, i de la directora Noemí Galera

maria i julia ot

TVE

El problema és que veuen que no treballen les cançons grupals, una part fonamental de l’aprenentatge també: “No pot ser que baixeu a l’estudi i no sapigueu què heu de cantar en el tema grupal, que no ho tingueu gravat, que no encerteu una… És un desastre total. És una falta de respecte l’actitud que teniu de no tenir ganes de gravar. Per mi és inconcebible que baixeu sense saber la melodia quan esteu preparant un disc que escoltaran milers de persones. Heu de pensar que sou molt afortunats de tenir aquesta oportunitat. No pot ser que no tingueu ni idea. No és la primera vegada que passa”. 

La reprimenda de la professora va provocar que Noemí els reunís a tots per fer un gabinet de crisi. Veure Mamen tan enfadada quan és una persona molt tranquil·la, l’hauria afectat: “Que pugés ahir a fer-vos un toc d’atenció em deixa molt feta pols. Ningú no us assegura que triomfeu. I us ho vaig dir des del principi. Som a un programa de televisió en el qual us veuen durant tres mesos. A companys vostres ja no els veuen. Aprofiteu-ho. Tant de bo tots tingueu una carrera discogràfica, però no us confieu perquè la realitat és que no serà així, amics. No tingueu pardalets al cap. Potser anirem a signar discos i no hi ha ningú”. 

“Aprofiteu el coneixement que us estenem donant. Perquè realment és això el que voleu? A vegades us miro i penso que no sé què fer. Això és un toc d’atenció, desperteu. Deixeu de pensar en una gira, en un no sé què… ja veurem què passa. Si arriba, perfecte, però hi ha molts artistes que no han omplert un Bernabéu. No us preocupeu per què passarà quan sortim, preocupeu-vos pel que esteu fent ara. Ho enteneu?”.

La direcció no entén  com pot ser que hagin estat premiats amb estar entre els 18 finalistes d’un càsting de milers de persones i no ho aprofitin. Per què tenen aquesta mala actitud? Perquè realment sembla que tant els hi fa tot… Aconseguiran que s’esforcin més? O els veurem seguir en la mateixa línia?

Anar a la font
Jennifer Navarro

Powered by WPeMatico

Translate »