Fort ensurt per una topada entre una ‘patinetista’ i un vehicle a Carlemany

Tot i que l’abast de les ferides encara estan pendents de valoració mèdica, un ensurt gros s’ha emportat la conductora d’un patinet elèctric que aquest matí transitava per l’avinguda Carlemany en direcció a Andorra la Vella. La ‘patinetista’ ha picat contra un vehicle que sortia d’un garatge de la cèntrica avinguda escaldenca. El cop ha estat notable i la noia se’n queixava, tot i que era conscient i semblava, a ull nu, que d’entrada era més l’espant que una altra cosa.

L’accident va passat a 3/4 de 8 del matí i els pocs vianants que transitaven en aquell moment pel vial s’ha aturat per si calia socórrer la noia. Un agent de circulació ha agafat posteriorment les regnes de la situació i alhora que una ambulància es traslladava fins al lloc dels fets per atendre la ferida també s’advertia la policia.

El cotxe sortia de l’immoble número 89 de la cèntrica via, i tot i que ho feia a poca velocitat i prestant certa atenció, no ha pogut evitar l’impacte amb la conductora del patinet, que ha topat amb el frontal dret del turisme, quedant estesa a terra.

-seguirà ampliació-

altaveu.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: