Florentino utilitza la presentació de Lopetegui per atacar la Federació Espanyola

Rate this post

Florentino Pérez ha aprofitat l’acte de presentació de Julen Lopetegui com a nou entrenador del Reial Madrid per atacar la Federació Espanyola i el seu president Luis Rubiales. “No hi ha precedents en la història del futbol que un seleccionador arribi a un acord amb un club i que aquest hagi estat valorat com un acte de falta de lleialtat”, ha dit Florentino per començar un dels discursos més durs des que és el màxim responsable del Madrid. 

“El Madrid i Lopetegui van arribar a un acord en només unes hores per treballar junts després de la celebració del Mundial, respectant les clàusules dels contractes”, ha seguit Florentino, que ha volgut justificar l’anunci precipitat com “una mostra de transparència”. “Vam evitar filtracions que poguessin dificultar la feina de la nostra selecció”, ha seguit sense apartar gairebé la mirada dels papers.

El president blanc, ha seguit assenyalant Rubiales: “No hi ha cap argument que justifiqui que Julen Lopetegui no estigui assegut a la banqueta de la selecció”. A més, ha qualificat la roda de premsa de Krasnodar d’una “absurda reacció d’orgull malentesa”. Florentino ha elevat el seu to per anar més enllà: “Sé que tu -Lopetegui- somniaves amb el campionat del món i amb entrenar el Madrid. Tenies dos somnis i eren compatibles”. 

Per últim, des de la llotja del Santiago Bernabé, el president blanc ha enviat un dels seus missatges més victimistes: “Hem de seguir treballant tots junts per fer front a tots aquells que només busquen desprestigiar la imatge del Reial Madrid, un equip que és llegenda”.

Anar a la font
Aleix Torres

Powered by WPeMatico

Translate »