Florentino Pérez compareixerà a la comissió d’investigació del Castor aquest dilluns

El president del consell d’administració d’Actividades de Construcción y Servicios (ACS), l’empresari Florentino Pérez, compareixerà aquest dilluns a la comissió d’investigació del cas Castor. El Parlament de Catalunya ha confirmat que Pérez va donar el seu consentiment al dia i hora proposats i ha comunicat que acudirà a la cambra a la sessió d’aquest dilluns a la tarda.

La seva intervenció està prevista a les 16.30 h, però podria avançar-se o endarrerir-se en funció de la durada de la resta de compareixences. Segons la cambra, també han confirmat que acudiran a la sessió de la comissió d’avui Javier Balada, exregidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Vinaròs (Baix Maestrat); Mariano Suñer, propietari de l’empresa Río Cenia i dels terrenys expropiats per construir-hi una planta de gas terrestre, i Gonzalo Gortázar, conseller delegat de CaixaBanc. Per la seva banda, Domènec Fontanet, regidor de Foment de l’Activitat Econòmica, Turisme, Comerç i Consum de Vinaròs, i Recaredo del Potro, president del consell d’administració d’Escal UGS, no han confirmat la seva assistència tot i que també estan citats aquest dilluns.

La comissió es va aprovar ara fa un any amb els vots favorables de tots els grups del Parlament, arran del fet que entre 2013 i 2014 la injecció de gas en un dipòsit submarí, en el denominat projecte Castor, va provocar centenars de miniterratrèmols a les costes de Castelló i Tarragona. 

Anar a la font – Ara.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: