Filtrat l’àudio més porc del periodista Pipi Estrada dient marranades pel mòbil

L'experiodista d'esports Pipi Estrada ha derivat en un personatge a mig camí entre el freak i la desferra humana. De retransmetre partits del Reial Madrid per la ràdio a embolicar-se amb Terelu Campos o l'actriu porno Lucía Lapiedra. Telecinco el va tenir a Mujeres y hombres y viceversa però ara ni això. Ha esdevingut notícia pel mateix que Miguel Ángel Silvestre: s'ha filtrat un àudio dient porcades a una dona amb un to llefiscós de pel·lícula X molt barata.

pipi estrada gtres

GTRES

L'àudio pot ferir la sensibilitat. El que fereix segur és el bon gust. Posin-se els auriculars perquè amb l'altaveu passaran vergonya aliena: 

Pipi Estrada: "Quiero que notes cómo te la meto. Notas cómo entra hasta el fondo. Como te chupo las tetas. Como te como la boca. Te cojo a cuatro patitas y te la meto hasta el fondo. Has visto qué polla tan dura. Oh, qué rico. Toma más. Quieres la leche, córrete a gusto. Luego te bebes… y te la meto por el cu…" Millor no seguir. Fa molta vergonya. I el pitjor és que no és una escena sexual. És Pipi Estrada tot sol, enviant una nota de veu a algú. I aquest algú s'ha venjat difonent la llàstima que fa aquest senyor de 65 anys. És tan lamentable que n'ha parlat el mateix Pipi a Espejo público.

(continuarà ampliació)

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: