Filtrades les xifres del traspàs de Neymar al PSG

Rate this post

Neymar no va costar només 222 milions d’euros al PSG. Football Leaks continua publicant informació reveladora en el món del futbol i ara s’han posat al descobert les xifres del traspàs més car en la història del futbol.

El conjunt francès va pagar la clàusula del contracte al Barça (222 milions), però a aquesta xifra s’havia de sumar 10,7 milions més a cada un dels representants del brasiler, el seu pare Neymar Junior i l’israelí Pini Zahavi, i 8,7 milions més al Santos en concepte de contribució solidària per ser el club que el va formar, segons les dades publicades al portal Mediapart. Tot això, puja a 252 milions d’euros.

Neymar PSG Estrella Roja EFE

EFE

Quant cobra Neymar al PSG? 30 milions d’euros nets anuals. El brasiler va firmar un contracte de cinc temporades i, per tant, si es quedés al club parisenc acumularia 150 milions d’euros. A més, Football Leaks també va anunciar que el brasiler, juntament amb altres futbolistes del club, cobren una prima pel comportament.

En concret, si Neymar aplaudeix als seus aficionats abans i després del partit, a més d’altres gestos com arribar puntual o respectar els mitjans de comunicació, rep a canvi 375.000 euros, segons el diari portuguès Record. Aquesta informació va ser desmentida pel propi jugador en el seu compte de Twitter i la va qualificar de fake news

En els capítols anteriors de les filtracions de Football Leaks, hi havia el cas de la Superlliga europea que sembla ser que els grans clubs com Barça, Madrid, Juventus i Bayern tenen intenció de crear, el frustrat fitxatge de Mbappé pel Reial Madrid, i les xifres del contracte de Pep Guardiola amb el Manchester City

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »