FGC i el MACBA signen un acord per promocionar l’accés a la cultura amb transport públic

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i el Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA) han signat un conveni de col·laboració per a la cessió mútua d’espais per a la promoció i difusió de la cultura al territori. L’acord regula les condicions de cessió d’espais comuns de comunicació i promoció a la línia Barcelona-Vallès d’FGC i a l’interior del MACBA, incorporant l’accés sostenible dels ciutadans a esdeveniments culturals a través d’un mitjà de transport públic com és el ferrocarril.

Segons el conveni, FGC ofereix espais a l’interior dels trens i a les estacions de la línia Barcelona-Vallès per a promocionar les exposicions i activitats culturals del MACBA. El museu, per la seva banda, cedeix a Ferrocarrils l’ús de la Terrassa Meier i la Capella MACBA, segons la disponibilitat d’aquests espais per a la realització d’actes i esdeveniments de la companyia.

Aquest acord forma part de la política d’FGC de promoció de l’oci, l’esport i la cultura del territori, que en tots els casos incorpora l’accés dels ciutadans a aquests esdeveniments a través del ferrocarril. Ferrocarrils té signats convenis similars amb altres institucions com el Liceu, l’Ateneu Barcelonès o La Boqueria.

gencat.cat – Sala de premsa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: