Fernández dissenya una cúpula afí a Casado i rescata Millo amb un càrrec

Rate this post

El futur president del PPC, Alejandro Fernández, ha dissenyat una nova cúpula totalment afí a Pablo Casado. En la seva intervenció com a candidat (únic) a la presidència del partit, en el congrés celebrat a Sitges, el diputat tarragoní ha desvetllat els noms que proposa per al seu equip. Sobresurt el de Daniel Serrano, actual president a Barcelona, com a secretari general. També s’ha rescatat l’exdelegat del govern espanyol, Enric Millo, que serà el coordinador d’acció parlamentària.

En estreta col·laboració amb Alejandro Fernández, Daniel Serrano van orquestar la campanya per Pablo Casado a Catalunya, una campanya que va sortir victoriosa. Malgrat tot, ha donat lloc a altres veus, com la d’Enric Millo, que coordinarà l’acció parlamentària del partit. Santi Rodríguez ha estat desplaçat com a secretari general, però serà el nou portaveu al Parlament.

Hi haurà sis vicesecretaris, entre els quals destaquen el del portaveu municipal a Barcelona Alberto Fernández Díaz a Comunicació i Electoral, l’exalcalde de Castelldefels Manuel Reyes a Política Municipal o la presidenta del PP de Lleida Marisa Xandri a Acció Social. La resta són Martixu Hervás (Territorial), Antonio Gallego (Organització) i Àngels Esteller (Sectorial).

Entre els vocals hi haurà Andrea Levy, l’exdiputada Esperanza García i l’exdelegada del govern espanyol María de los Llanos de Luna. També ha volgut designar cinc vocals de lliure designació, que seran Xavier Garcia Albiol, Alicia Sánchez-Camacho, l’exministre Jorge Fernández Díaz, Alberto Fernández Díaz i Rafael Luna.

“Rearmament ideològic”

En la seva intervenció abans de ser proclamat candidat, Alejandro Fernández ha presentat el seu pla de treball a llarg termini, que passa per un “rearmament ideològic”. En aquest sentit, ha assegurat que “encara que la ferida del post-procés continua oberta, no durarà eternament”. Ha apostat per un programa netament liberals. Malgrat que ha admès que aquesta estratègia “no dona rendiment electoral a curt termini”, ha defensat que és necessari.

En aquesta línia, el futur president del PPC ha subratllat la importància d’un nou càrrec, el de coordinador general d’Estratègia Política i Comunicació, que recaurà en l’exdiputat Juan Milián. Generacionalment proper a Fernández, aquest politòleg representa la branca més liberal del partit.

Hi haurà ampliació

Anar a la font
Nicolas Tomás

Powered by WPeMatico

Translate »