Fermí Puig: “Aragonès ha d’entendre que alguns li passaran factura”

El cuiner Fermí Puig va criticar divendres en una entrevista a Rac-1 la mesura del Govern de tancar bars i restaurants per frenar l’increment de contagis per coronavirus i va advertir que “el senyor Pere Aragonès ha d’entendre que el 14 de febrer alguns li passaran factura”.

El cuiner, que va ocupar el lloc 79 de la llista de Junts per Catalunya de Barcelona en les eleccions al Parlament, va manifestar que “ho han fet malament, desconeixen absolutament el sector”. “Aquesta és una mesura terrible que no afectarà només a les empreses que d’una manera directa ho patim”, i va avisar que “els proveïdors seran els que rebran més”.

El xef del restaurant que porta el seu nom va acusar el Govern d’haver provocat “la pràctica ruïna”. “Això és una decisió política. Han abocat pràcticament al pacte de la fam tot un sector que ha fet les coses raonablement bé, l’han arruïnat”, va sentenciar.

Finalment, Fermí Puig va dir que “no dono per bo que es prenguin decisions que ens arruïnen. No seran quinze dies, ho diuen amb la boca tapada”. “El governant té l’obligació de compensar el mal que fa”, va reclamar.

Anar a la font – e-noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: