Ferides 18 persones en una manifestació a Armènia per la repressió policial

Rate this post

Almenys 18 persones han resultat ferides aquest dilluns en el marc d’un enfrontament entre manifestants i policies durant una protesta contra la intenció de l’expresident Serzh Sargsian de presentar-se al càrrec de primer ministre. El Centre Mèdic San Gregorio el Iluminador ha indicat que tots els ferits “es troben estables” i ha indicat que “probablement no necessitaran ser intervinguts”.

Ferides 18 persones en una manifestació a Armènia contra la candidatura de Sargsian al lloc de primer ministre

Els mitjans locals han indicat que entre els ferits hi ha almenys dos policies, així com el parlamentari opositor Nikol Pashinyan –convocant de la protesta–, si bé aquest últim ja ha rebut l’alta.

La Policia va reclamar a Pashinyan que posés fi a la protesta a la plaça de l’Òpera poc abans que esclatessin els enfrontaments, tal com ha recollit l’agència local de notícies Armenpress.

Ferides 18 persones en una manifestació a Armènia contra la candidatura de Sargsian al lloc de primer ministre

Milers de persones s’han manifestat en les últimes setmanes al país contra la campanya de Sargsian per ser nomenat primer ministre arran de l’esmena constitucional aprovada el 2015, que va traspassar a aquesta figura moltes de les atribucions de la Presidència.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »