Fenati no descarta retirar-se del motociclisme

Rate this post

Romano Fenati segueix demanant disculpes i aclarint el seu futur després de l’imperdonable acció del passat GP de San Marino. El seu equip va rescindir el contracte per la greu acció antiesportiva contra un rival i ara explica que no descarta la retirada del motociclisme.

Fenati, que en plena cursa va accionar el fre davanter de la moto de Stefano Manzi, va ser acomiadat per l’equip Marinelli Snipers i va rebre a més la notícia que el MV Augusta, amb el qual tenia un acord per a la pròxima temporada, ja no el vol incorporar.

En una entrevista publicada aquest dimarts pel diari italià La Gazzetta dello Sport, el pilot italià s’ha mostrat dolgut per la seva acció i no ha descartat abandonar el motociclisme. “No sé (si la meva carrera s’ha acabat), avui podria dir una cosa i demà podria tenir una altra opinió. Ara només vull esperar que passi una mica de temps. Podria ser jo qui ja no té ganes de tornar a competir”, ha assegurat.

Romano Fenati EFE

EFE

El pilot d’Ascoli Piceno, conegut per tenir un caràcter impulsiu i per expressar-se de manera molt directa, ha definit el seu gest com una “ximpleria” i ha lamentat el fet de no haver aguantat “les provocacions” del seu rival, Stefano Manzi. “He perdut la calma, tenia moltíssima adrenalina i vaig fer una ximpleria després de diverses provocacions. No es pot dir que volgués fer-li mal. Amb el meu gest volia dir-li ‘atura’t, si vull jo també et tiro a terra'”, afirma.

Segons Fenati, la seva acció va ser provocada per dos cops rebuts anteriorment per Manzi: “Primer hi va haver un contacte abans d’un revolt, que es va veure en les imatges. Però no es va acabar allà, després ell em va mirar i va intentar enviar-me fora de la pista”.

No obstant això, el ja expilot de l’equip Marinelli Snipers va considerar que el seu gest “ha estat molt més greu” que el de Manzi i que “cal pagar pels errors”. També va dir que entén que el seu equip li hagi acomiadat i la ràbia de l’amo de MV Augusta, Giovanni Castiglioni, qui va publicar dilluns un comunicat per dir que “Fenati no representa els valors” de la seva companyia. “Sento que Giovanni Castiglioni estigui molt enfadat, però l’entenc. Crèiem en aquest projecte”, ha declarat Fenati.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »