Felip abandona el confinament de Zarzuela amb mascareta i sense Letícia

Primeres imatges del rei d’Espanya amb mascareta i guants des que va començar la crisi del coronavirus. Després de dues setmanes confinat al Palau de la Zarzuela, amb Letícia separada de la resta de la família i fent quarantena a la seva habitació, Felip VI ha abandonat aquest matí la seva residència oficial i ha visitat l’hospital d’emergència que el govern de Pedro Sánchez ha ordenat construir a Ifema, el recinte firal de Madrid, per descongestionar el sistema hospitalari de la capital espanyola.

Felip mascareta twitter casa reial

@CasaReal

El recorregut pel pavelló, on s’han condicionat 1.396 llits (1.300 de convencionals i 96 en una UCI), i les fotos amb els professionals sanitaris arriben en un dels moments més baixos de la monarquia, després d’haver-se fet públic que Joan Carles acumula 100 milions d’euros en un compte a Suïssa i quan fa només una setmana de la sorollosa cassolada contra Felip. La casa reial espanyola, al punt de mira, i el seu compte de Twitter s’omple d’aquestes imatges perquè no sembli que no fan res.

Felip VI mascareta twitter casa reial

Felip VI amb mascareta twitter casa reial

@CasaReal

El monarca, protegit contra el virus i acompanyat del ministre de Sanitat, Salvador Illa, i la ministra de Defensa, Margarita Robles. Letícia no hi ha anat, en canvi. La reina d’Espanya ha passat les dues últimes setmanes tancada a la seva habitació, confinada perquè el dia 6 de març va tenir contacte amb Irene Montero, contagiada de COVID-19. Abans d’acabar la visita, Felip ha reiterat el missatge que Pedro Sánchez repeteix aquests  dies: unitat dels espanyols per superar la pandèmia. “España ha demostrado que cuando trabajamos juntos por un objetivo común somos capaces de superar las dificultades, por graves que sean”. L’antídot del rei contra la malaltia.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: