Fati prefereix jugar amb una altra selecció abans que amb Espanya, segons el seu pare

Ansu Fati ja pot jugar amb la selecció espanyola, però el seu desig no seria aquest. Això és el que ha revelat el seu pare, Bori Fati, en una entrevista al diari portuguès A Bola. "El meu somni era veure al meu fill jugant amb Portugal i crec que aquest també era el seu somni, però ara és difícil", ha assegurat Bori.

"Fa algun temps, vaig parlar amb un directiu de la Federació Portuguesa de Futbol. La conversa va ser positiva i vam quedar per parlar l'endemà. Però aquesta persona no m'ha tornat a trucar. Després, amb aquests partits que ell va fer, la pressió d'Espanya és molt forta i he estat contactat directament pel President de la Federació Espanyola", ha explicat Bori Fati.

ansu fati barça efe

El pare de la nova joia del Barça ha afirmat que Ansu "se sent portuguès i jo també". "Seria fàcil que ell jugués amb Portugal, bastaria que Umaro Embaló, jugador del Benfica, el convencés. És un gran amic, parla cada dia amb Ansu. Tot està en les mans d'Ansu, ell prendrà una decisió ara", ha comentat.

"Sé que li agradaria jugar amb Portugal. Quan és a casa, sempre té una samarreta de Portugal posada que li va donar Umaro", ha assegurat Bori.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: