Faqs diu adeu atacant els espectadors: “Per què pollas no canvieu de canal?”

Preguntes Freqüents ha tancat la paradeta i se'n va de vacances estiuenques. Ho va fer amb un programa atípic i que va destacar respecte d'altres emissions per la seva bel·ligerància contra els seus detractors, que acostumen a mostrar la seva disconformitat amb el rumb del programa a Twitter. Al FAQS no li agraden les crítiques, i ho van deixar ben clar a través del monòleg de Marc Sarrats. L'humorista va entrar com un cicló a plató (literalment), estomacant els espectadors que, dissabte rere dissabte, i segons les seves paraules, fan això: "FAQS, cabrons, quina merda de programa, enviar, enviar". 

Marc Sarrats FAQS monoleg 2 TV3

TV3

El grau dels atacs de Sarrats (en nom del programa d'El Terrat) anava in crescendo, amb un missatge contundent a aquells que miren el programa de dalt a baix però que ho fan a disgust: "Per què 'reputopollas' no canvieu de canal? No és una escape room. Què esteu atrapats? Només el mireu per insultar, com Valls amb Colau". Vaja, tota una demostració de com encaixar les crítiques. Crítiques que, evidentment, s'han reproduït a xarxes i amb la mateixa intensitat utilitzada pel monologuista, que ha continuat la batussa des del seu Twitter.

Marc Sarrats FAQS monoleg 3 TV3

TV3

La tècnica de provocar i encendre encara més els ànims dels espectadors incòmodes amb la darrera etapa del programa contrasta molt amb l'arrencada de la darrera entrega de la temporada: Un mini documental amb totes les figures de FAQS viatjant a Menorca. Sí, totes, fins i tot l'Israel Garcia Juez en plan "vigilante de la playa", el Pequeño Nicolás en missió secreta fent llaços grocs de sorra o Josep Bou i els seus 27 cognoms catalans venent samarretes al costat del mar.

Menorcsa FAQS TV3

TV3

Alguns han trobat divertida la paròdia i la resta del vídeo, una mena d'anunci d'una coneguda marca de cerveses. D'altres, però, no han rigut gens ni mica. Menys encara quan s'han vist atonyinats pel monòleg-editorial de Sarrats. Ara toca descansar a tothom, a l'equip i als 184.000 espectadors que van seguir l'espai (14'2% de share). Veurem que passa al setembre. 

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: