Fan pública l’autòpsia de l’actor de Disney Cameron Boyce

L’autòpsia de l’actor Cameron Boyce, que va morir en la matinada del 6 de juliol a la seva casa de Los Angeles, ha confirmat que la mort de l’artista es va deure a “causes naturals”. En un comunicat, l’especialista de l’Oficina Mèdica Forense del Comtat de Los Angeles informa que l’estrella de Disney de 20 anys va morir per un atac d’epilèpsia.

“El 8 de juliol, es va realitzar una autòpsia, i la determinació de la causa i forma de la mort va ser ajornada. Després d’exàmens addicionals, es va determinar que el motiu del decés va ser una inesperada mort sobtada provocada per l’epilèpsia”, revelar el forense. Segons les proves realitzades, l’actor no va consumir drogues o alcohol a la nit de la seva mort, i en el seu sistema únicament es va trobar la medicació que prenia regularment per tractar l’epilèpsia.

L’informe del forense també explica que el primer atac que va patir Cameron Boyce es va produir fa tres anys, i que des d’aleshores, havia patit “diverses convulsions importants”, cosa que van recollir diversos mitjans. Disney va cancel·lar la catifa vermella de ‘Descendants 3’ després de la mort de l’artista, i va donar tots els diners a l’organització sense ànim de lucre preferida de l’actor.

Els seus companys al film, actors de diferents sèries de Disney Channel, o Salma Hayek i Michelle Obama, van ser alguns dels famosos que van escriure missatges després de conèixer-se la notícia de la seva mort, i es van mostrar profundament commocionats. Després de la mort, la família de l’actor ja va informar que Boyce havia mort “mentre dormia a causa d’una convulsió, resultat d’una afecció mèdica en curs per la qual estava sent tractat”. Ara, aquest informe els dona la raó.

Anar a la font – Ara.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: