Famosa periodista catalana impacta els seus seguidors: “Me sacaron un pulmón”

Deixant de banda els reptes d’Instagram, hi ha un altre joc que s’està fent viral en les últimes hores a Twitter: “Cinc coses sobre mi, només una és mentida”. Persones que fan cinc afirmacions inversemblants sobre si mateixes, quatre van de debò i una és falsa. Entre les que s’hi ha sumat, l’exdiputada de la CUP Mireia Boya, que ha deixat bocabadats els seus seguidors amb unes revelacions sorprenents. Ara una altra famosa catalana decideix participar-hi. Ni més ni menys que la periodista Pilar Eyre.

Pilar Eyre JB

JB

La cronista reial per excel·lència redacta quatre dades reals sobre ella i una mentida. Els seus lectors es trenquen el cap per saber quan els enganya. S’ha casat tres cops? Doncs sí. No és la primera vegada que ho explica. El segon i el tercer casament van ser amb el mateix home, Ferran Llisterri, el pare del seu fill. “Estuvimos casados 22 años, nos divorciamos y nos volvimos a casar cuando enfermó de cáncer de cólon. Dijo que quería irse de este mundo siendo mi marido. Murió una semana después de la boda, lo quise mucho”, relatava l’any 2014 en una entrevista al diari El Mundo. Eyre també diu la veritat quan assegura que només té un pulmó. “¡Tenía dos! Pero tuve tuberculosis y me sacaron el pulmón izquierdo”, aclareix recordant quan es va posar malalta de molt joveneta.

També s’ha operat el nas i fa 1,73 d'alçada. La mentida de Pilar Eyre, que no és rossa natural. Les  fotos de ben petita demostren que els seus cabells són negres com el carbó.

Qui més s’anima a jugar?

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: