‘Fairy Tales’, la màgia de ser un adult postmodern

Els contes de fades es diuen així perquè, com les fades, no existeixen. Créixer i adonar-se’n d’això és una de les etapes més feixugues de l’adolescència i comporta conèixer la crua realitat de la vida adulta. Potser per això el nostre subconscient escapi sovint a la recerca dels mons fantàstics existents en la ment dels infants i que tant anhelem. Fairy Tales és un homenatge a la fantasia adulta on 4 històries retraten les pors, anhels, alegries i desgràcies de personatges com tu i com jo.

La peça, dirigida per Isaac Alcayde, conegut pel seu treball dalt de l’escenari com en televisió, ha servit com a carta de presentació de la companyia Suri[k]ata. La nouvinguda companyia és un cop d’aire fresc amb membres que no arriben a la trentena que tot just han acabat els seus estudis d’interpretació. Ells aconsegueixen una família amb qui treballar; nosaltres, els espectadors, aconseguim gaudir d’un bon treball en equip on tots i cadascun dels membres de la companyia han fet visible la seva il·lusió davant la primera estrena, restant sempre en perfecta sintonia els uns amb els altres. La companyia està formada per: Martí Atance, Estela Cruz, Dani Dengra, Joan Esteve, Eudald Fabrés, Adriana Fornés, Andreu Lahoz, Ferran Rivas, Flor Romero i Blanca Valletbó.

'fairy tales' Almeria Teatre

Fairy Tales és un espectacle pop contemporani on a l’escenari es dibuixen tota mena d’emocions, des de la ràbia o desolació més absoluta fins a l’alegria més vibrant. Un teatre que et fa plantejar qüestions sobre la nostra existència, la vida després de la mort o el poder de la psique i el subconscient; a la vegada que arribes a petar de riure sobre la cadira. Fairy Tales aconsegueix combinar diàlegs intensos, coreografies grupals, música pop, la Rosalía i un humor d’allò més àcid. L’espectacle es podrà veure a l’Almeria Teatre del 20 de novembre al 8 de desembre, gaudiu-lo!

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: