Fachin, als indecisos: “No es tracta de ser independentista, es tracta de ser demòcrata”

Rate this post

L’ex-secretari general de Podem Catalunya i membre de la plataforma Som Alternativa, Albano Dante Fachin, ha enviat un missatge a tots els ciutadans indecisos que no saben que votar a les pròximes eleccions. Fachin comença el seu discurs dient que tot i que ell no és independentista, votarà per un partit independentista, perquè creu que en aquestes eleccions no es tracta de ser independentista o no, es tracta de ser demòcrata. A més a més, també creu que és imprescindible donar una resposta contundent i derrotar a Rajoy, perquè, segons ell, “el passat 1 d’octubre va quedar clar que qui planti cara a Rajoy, ja sigui independentista, republicà o federalista serà apallissat”. 

Fachin també afegeix que si les forces independentistes no són majoria al Parlament el gran triumfador de la nit serà Rajoy, i haurà derrotat a tots aquells que demanen un canvi real dins d’Espanya. 

En el video Fachin també explica el paper que tenen els comuns en tot aquest procés electoral i el perquè no els votarà. Els motiu principal que dona Fachin per no votar-los es perquè creu que cada vot als comuns és un vot que es perd contra Rajoy, perquè el president del govern espanyol contarà com a vots constitucionalistes els de Catalunya en Comú Podem. I com a vots en contra del que la gent va fer l’1 d’octubre. Per últim també argumenta que cada vot a la formació liderada per Xavier Doménech allunya a Catalunya de la possibilitat d’un referèndum pactat amb l’Estat espanyol.

Anar a la font
Adrià Rovira

Powered by WPeMatico

Translate »