Évole i Piqué, entre els famosos que denuncien l’empresonament

Rate this post

Jordi Évole ha omplert la xarxa de comentaris sobre les últimes notícies del procés. La setmana passada escrivia un article assegurant estar cansat de la situació actual, criticant que el considerin unionista per no ser independentista.

Amb una llarga llista de tot el que vol canviar de Catalunya, va fer evident el seu desig de que no es fracturi la societat catalana. I avui no ha trigat en pronunciar-se sobre l’última hora que confirma que la jutgessa ha enviat a la presó Oriol Junqueras i els consellers. Ho ha fet amb un contundent tuit, titllant “d’extremadament irresponsable” la decisió:

Évole no ha dubtat en fer públic que creu que la situació és desastrosa, i això té un cost: la crítica. Les respostes s’han multiplicat, fent-li una clatellada rere una altra. Els insults s’han anat solapant, però ha optat per ignorar-los. 

Altres mediàtics també s’han pronunciat

El periodista no ha estat l’únic que ha deixat escrita la seva opinió. Altres cares conegudes s’han fet ressò de la notícia, manifestant el seu descontent. És el cas de l’esportista d’elit Kilian Jornet, que ho ha qualificat de repressió: “quan no hi ha capacitat política, la repressió i l’empresonament són utilitzats per silenciar idees, la falta de democràcia es fa evident”. Gerard Piqué ha compartit la seva publicació.

Gerard Piqué Twitter

Fa només un parell de dies que la presentadora Àngels Barceló veia com la xarxa la deixava verda en acarnissar-se amb Puigdemont. Avui, en tornar-se a pronunciar al respecte, les respostes no s’han fet esperar.

“Desastre” sembla el qualificatiu més recurrent, repetint la idea el presentador Toni Soler:

D’igual manera que Ana Pastor, qui ha fet servir el mateix:

El locutor Òscar Dalmau ha seguit la mateixa tònica, volent denunciar-ho també: 

Fa molt de temps que Dani Mateo omple el seu perfil d’un tuit rere un altre, i en aquesta ocasió no podia faltar. En el seu cas, considera que la decisió no arregla la situació.

L’escaladora Araceli Segarra també s’ha pronunciat, deixant una critica a la justícia espanyola:

Fins i tot la periodista del cor Pilar Eyre ha assegurat que veu la decisió com un gran error:

Són molts, doncs, els famosos que han volgut denunciar públicament la decisió de la jutgessa. Omplint-se la xarxa d’un munt de crítiques.

Powered by WPeMatico

Translate »