Évole empipa tothom: “Margines Cs, baveges amb els indepes, demonitzes Puigdemont”

Rate this post

L’esperat Salvados de Jordi Évole d’aquest diumenge, “El dilema, crónica de dos rupturas”, no ha deixat indiferent ningú. Se’n va parlar molt abans de la seva emissió i se’n parla molt ara que ja s’ha vist a La Sexta. El periodista català té l’habilitat de sulfurar als uns i els altres, característica que potser indiqui que ha fet bé la seva feina… O que la feina que fa, la fa molt bé. L’esperit de follonero no l’ha abandonat mai i continua trepitjant ulls de poll a parts iguals. Després de dir que “Los indepes me querían seducir para la causa y ahora soy un traidor“, ara ha empipat un altre col·lectiu.

salvados

La Sexta

Els que s’han irritat especialment han estat els simpatitzants de Ciudadanos i segons quins mitjans unionistes als que no ha agradat que es donés veu i vot a persones com Anna Gabriel de la CUP o l’exconseller Toni Comín. El més bel·ligerant de tots ha estat periodistadigital, que ha criticat que de la vintena de protagonistes que apareixen al reportatge repassant els darrers cinc dies del mes d’octubre de l’any passat a Catalunya, no hi apareguin polítics com Inés Arrimadas o Carlos Carrizosa: “‘Salvados’ ningunea a Ciudadanos y babea con los separatistas. ¿Tanto le costaba a Évole haber metido unos pequeños cortes de una Arrimadas o un Carrizosa para que tuvieran aunque fuera minuto o minuto y medio para explicar su postura cómo sí permitieron a Iceta, Dolors Montserrat o Anna Gabriel? ¿si están las CUP no tenía tanto o más sentido tener a Ciudadanos, primera fuerza electoral en Cataluña?“.

salvados mas

La Sexta

En aquesta línia es manifesten alguns espectadors, especialment molestos, no només amb Évole, sinó també amb un tuit de la periodista Julia Otero, aplaudint la feina fet a pel seu col·lega: 

Un excel·lent 18,7 de share a Catalunya i un 10,8% a Espanya, on molts espectadors s’omplen la boca parlant de Catalunya, però si hi ha realities com Gran Hermano VIP o Masterchef Celebrity, amb Susos, Verdelisses i Cármenes Lomanas, que s’apartin Artur Mas, Miquel Iceta, Gabriel Rufián i companyia. D’entre els que sí van veure el programa, els del citat digital o els d’OkDiario, el diari d’Eduardo Inda, que lamentava que Évole “ha convertido el programa en un escaparate de propaganda para los separatistas. La presencia de representantes del PP y del partido más votado en Cataluña, Ciudadanos, ha sido testimonial”. El reportatge es titulava “El dilema. Crónica de dos rupturas”. El “dilema” que Évole va resoldre fa temps és com aconseguir fer un treball digne i tenir content tothom… La resposta? És impossible.

Anar a la font
Darío Porras

Powered by WPeMatico

Translate »