Etapa 7: Nani Roma torna al podi del Dakar

Rate this post

El Dakar segueix fent camí cap al seu final, però amb més canvis en l’etapa número 7 amb principi i final a San Juan de MarconaNani Roma ha recuperat una posició i ja és tercer de la general a la categoria de cotxes. Mentrestant, bon paper dels catalans Oriol Mena, Armand Monleón i Laia Sanz en motos, però millor dia per a Ricky Brabec, nou líder de la categoria.

Nani Roma segueix en ascens

Canvis a la categoria de cotxes, però es manté el liderat de Nasser Al-Attiyah. Stpéhane Peterhansel guanya la jornada i segueix retallant-li minuts al pilot qatarià.

Un bon paper per als moviments i gran etapa de Nani Roma. El pilot català, que ha estat el segon del dia just per davant de Carlos Sainz, remunta un lloc a la classificació general i ja és tercer. Ara està a 38 minuts del líder.

  Pilot Equip Temps
Etapa 7      
1 Stpéhane Peterhansel  Mini 04h00’01”
2 Nani Roma  Mini +4’33”
3 Carlos Sainz   Mini +9’28”
General      
1 Nasser Al-Attiyah  Toyota 25h13’30”
2 Stpéhane Peterhansel  Mini +29’16”
3 Nani Roma  Mini +37’59”
Brabec es distancia

En l’etapa de motos el gran beneficiat ha estat Ricky Brabec, que ha estat tercer de la jornada per darrere de Sam Sunderland i José Ignacio Cornejo, però ha agafat el liderat del Dakar. Pablo Quintanilla, cinquè, ha vist com li han passat la mà per la cara.

Els catalans Oriol Mena i Armand Monleón segueixen a la zona alta després de la setena etapa i estan en la tretzena i quinzena posició de la general respectivament. A destacar novament el gran paper de Laia Sanz, en la posició vint-i-dos de l’etapa i setzena de la general.

  Pilot Equip Temps
Etapa 7      
1 Sam Sunderland  KTM 03h51’41”
2 José Ignacio Cornejo  Honda +1’51”
3 Ricky Brabec  Honda +6’30”
General      
1 Ricky Brabec  Honda 24h48’02”
2 Toby Price  KTM +6’55”
3 Adrien Van Beveren  Yamaha +7’47”

 

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »