“Et mataré, fill de puta”

L’Audiència de Lleida ha confirmat una altra condemna de dos anys i mig per al raper Pablo Hasel per amenaçar un testimoni d’un judici contra uns guàrdies urbans de Lleida, pena que podria sumar-se als nou mesos de presó que està complint per enaltiment del terrorisme.

El tribunal ha confirmat aquest mateix dijous la sentència, que va condemnar Hasel pels delictes d’obstrucció a la justícia, amenaces i maltractament d’obra, dos dies després que ingressés a la presó per complir una condemna de nou mesos per enaltiment al terrorisme que la audiència Nacional va descartar suspendre-li.

La sentència considera provat que el 16 d’octubre de 2017, “Hasel va escriure al seu compte de Twitter: La Guàrdia Urbana de Lleida va comprar a aquest testimoni fals per declarar contra un company a què li van donar brutal pallissa. Han estat absolts” i que el missatge acompanyava una foto d’el testimoni que havia declarat en un judici que s’havia celebrat per un delicte lleu.

També considera provat que el 18 d’octubre de 2017 el cantant va intentar “clavar-li un cop de peu” al testimoni que aquest va poder evitar i que llavors el raper va amenaçar dient-li “et mataré, fill de puta, ja et agafaré”.

En el judici, que es va celebrar al gener de 2020, el fiscal va demanar un any i nou mesos de presó per obstrucció a la justícia, per presumptament difondre la imatge del testimoni en xarxes socials, i de nou mesos més per suposades amenaces.

Anar a la font – e-noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: