"Estem fent un 'Hormiguero' d'emergència": el missatge de Pablo Motos durant la seva absència

EL HORMIGUERO

Pablo Motos, a 'El Hormiguero'.

Potser molts dels que aquest dilluns esperaven veure El Hormiguero a Antena 3 es van sorprendre a l'veure en el seu lloc a Vicente Vallés . Durant tota aquesta setmana la cadena ha suprimit el programa de Pablo Motos per emetre un especial informatiu sobre el coronavirus però, com ha aclarit el presentador valencià, El Hormiguero tornarà i adaptat a la nova situació.

Com ha mostrat Motos al seu compte d'Instagram ell i part de l'equip estan dissenyant una versió de el programa que es dirà El Hormiguero: Queda't a casa.

En un vídeo en què apareix amb Juan Ibáñez, Damián Mollá i Marró a casa "a un metre de distància" uns dels altres. "Estem dissenyant un Hormiguero nou, perquè normalment mou entre 150 i 200 persones i en aquest moment per responsabilitat no ho podem fer".

"Estem fent un Hormiguero d'emergència que es dirà Queda't a casa. Sincerament tinc de dir que a mi hi ha idees que m'agrada més aquest Hormiguero que l'altre ", ha explicat el presentador.

Com ha especificat, serà un programa "de mínims", amb el menor nombre de gent possible en plató i mesures d'higiene. "Intentarem estar aquí, on hem d'estar, acompanyant-a tots i fent més agradable el dia".

"És una setmana sense bars i sense El Hormiguero, ja sé que és dur, però ho superarem", ha fet broma.

Font

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: