Esperanza Aguirre marxa indignada del plató de Telemadrid: “¡Sois anti-PP!”

Rate this post

Molt han canviat les coses des que Esperanza Aguirre va dimitir pels escàndols de corrupció durant la seva etapa com a presidenta de la Comunitat de Madrid i després de perdre les eleccions contra Manuela Carmena per ser alcaldessa substituint Ana Botella. Ara és una jubilada que diu que “No veo el programa matinal de Telemadrid porque llevo a mis nietos al colegio“.  Divendres ha fet una excepció i els nets deuen haver agafat el bus escolar perquè ha acceptat ser entrevistada a Buenos días Madrid, presentat per una catalana, Verónica Sanz. Els moments finals de l’entrevista han estat estil Albert Rivera a TV3: tens cara a cara on la plítica pretenia marcar les preguntes de la periodista. Aguirre:

Aguirre insisteix que “No he venido a hablar de todo lo que usted quiere meterme el dedo en el ojo. No veo ya Telemadrid. No voy a ver Buenos días Madrid. Usted abre con lo que abra pero ha sacado 9 temas y todos eran anti-PP. Me divierte el combate pero no dejo de decir que en este programa la escaleta es anti-PP. No me has preguntado nada positivo. ¡Es el colmo!”. La presentadora la convidava a la reunió de les 4 del matí per decidir, com Lídia Heredia lliurava un paper a Rivera per dir que li escrivís les preguntes. Aguirre agafa i marxa sortint de la taula, de plano i de la que va ser la seva manipuladora cadena.

aguirre marxa de plato TM

Telemadrid

Aguirre torna a ser TT però no per ser imputada per corrupció sinó pel seu numeret de la “lideressa” que va ser i que no ha paït deixar de ser. Ha dit que li fa “pena” que Rodrigo Rato vagi a la presó per haver robat “només” 90 mil euros. La xarxa la trobava a faltar:

Aguirre torna ara que veu com les patums del PP d’Aznar comencen a caure totes: Rato, Zaplana, Rajoy i ella només amb “dos nombramientos que me salieron rana”. El gripau és la corrupció i Aguirre li ha fet un petó.

Anar a la font
Marc Villanueva

Powered by WPeMatico

Translate »