Especulacions als 46 anys de Letícia: és possible un nou embaràs?

Rate this post

El fet que l’aniversari de Letícia caigui en dissabte, dia en què tradicionalment els diaris inclouen pàgines ‘rosa’, ha fet que flueixin articles sobre els 46 anys de la reina. Però el més cridaner és el que ha fet Vanitatis: aprofitar que la biògrafa d’Elionor està de promoció per preguntar-li si veu possible un altre embaràs de Letícia. La resposta és un tractat de ginecologia i Dret constitucional. Conflueixen dos problemes: la fertilitat femenina i la Constitució espanyola que discrimina les dones en la successió a la Corona. Si als reis els neix un nen hi hauria caos constitucional perquè Elionor perdria automàticament el títol de princesa i la condició d’hereva al tron.

leticia embarassada GTRES

GTRES

Carmen Remírez de Ganuza, que ha escrit l’últim llibre sobre els Borbons, ho té clar: “La sociedad española cree que los Reyes no van a tener más hijos, es algo que se ha trasladado de una manera tácita y algo sobre lo que nadie duda. Es un presupuesto demasiado poco explícito para no haber hecho una reforma como se debía de carácter constitucional, porque aunque la Corona ha blindado la progenitura de Leonor, la Constitución sigue diciendo que existe el riesgo”. L’escriptora ha investigat si els polítics tenen algun pla per si el tercer hipotètic fill de Letícia és nen: “Habría un atajo político para solventar el problema de la misma manera que se improvisó con la abdicación de Juan Carlos I”. Una reforma constitucional d’amagatotis, per la via ràpida i sense referèndum, no fos cas.

joan carles felip elionor gtres

GTRES

L’entrevista furga a la ferida de tenir un bunyol de Constitució espanyola que discrimina les dones i pregunta si els reis no han tingut més fills pel temor que surti nen. Resposta: “La convicción en la que estamos instalados es que los Reyes no van a tener más hijos, sin saber si eso es su decisión, si la biología ya lo permite o no. Esa es una convicción compartida por todo el mundo que no se basa en nada y que es la base en la que se ha sustentado la no reforma (constitucional)“. Sembla que Letícia ha fet seu allò de “amb la parelleta em planto”.

leticia i filles efe

EFE

Que l’entrevista estrella de l’aniversari de Letícia sigui a la biògrafa d’Elionor és una pista que Espanya vol saber més de la filla que de la mare. Fins el punt que a la mateixa entrevista es planteja què passaria si Elionor fos lesbiana. Respon que no hi veu cap problema.

Anar a la font
Marc Villanueva

Powered by WPeMatico

Translate »