Espanya s’escandalitza pel policia de la navalla: “Interior le tiene miedo”

La història ens sona d'alguna cosa: Resulta que Espanya està escandalitzada pel vídeo del policia nacional i portaveu del sindicat ultra Jusapol amenaçant MENAS després de que li regalessin una navalla. És Alejandro León, que es fa dir @jandrolion en la seva vessant youtuber, un canal atapeït amb les bestieses d'aquest suposat agent de l'ordre públic, i que fins ara tenia a mossos i independentistes com a principal objectiu. Ara bé, la seva darrera performance, pixant-se de riure mentre es vanta "de la de gente que voy a asesinar con esto" l'han convertit en una estrella a l'estat espanyol: Una estrella que "fa por al Ministeri de l'Interior", segons el portaveu del Sindicat Unificat de Policia i col·laborador televisiu José María BenitoTodo Es Mentira.

Jose Maria Benito todo es mentira cuatro

Cuatro

"Le tienen miedo, no toman medidas contra él ni contra Jusapol por su radicalidad. Cualquier otro agente hubiera sido apartado". No es pot dir amb més claredat. Hi ha determinats personatges de les forces de seguretat de l'estat protegits per les institucions. Mentre que el seu objectiu siguin 'indepes', tot entra dins de la llibertat d'expressió. Quan passa d'aquesta línia, és un radical perillós. És el mateix efecte que estan vivint a Madrid amb l'arribada d'Arrimadas o Álvarez de Toledo. La diferència és que aquest element va armat, cobra un sou públic i actua sota l'ala protectora de l'estat mentre acumula denúncies "de compañeros policías y particulares". Un angelet.

 Jandrolion navalla @fonsiloaiza

@fonsiloaiza

Tot i l'enrenou i la indignació de tots aquells que hem pogut veure'l en acció, l'Alejandro no fa cap pas enrere, inundant les xarxes amb missatges de suport dels seus coreligionaris. Els ultres, sempre fent pinya.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: