Espanya és Sergio Ramos: 12 milions (75%) ploren el ridícul de la selecció

Rate this post

El programa més vist a Espanya durant anys serà la pròrroga i els penals del partit Espanya-Rússia: 75,3% d’audiència i més de 12 milions de persones patint pel pèssim futbol i per les llàgrimes de jugadors del seu equip. Només Iniesta va aguantar la mirada alta conscient que ara els toca a uns altres. La presència del rei Felip per primer cop com a rei a un Mundial va ser l’empenta final per fer caure una selecció sense entrenador ni porter i que va jugar d’esma. On serà Sergio Ramos el 2022? Jugarà al desert de Qatar? i on serà Felip VI l’any 2022?

felip iniesta casda reial

Casa Real

A Catalunya la sobretaula va ser igual de penosa pels seguidors de la selecció: un 68.9%, és a dir 1,5 milions de catalans van veure els penals. Van quedar alguns com Piqué, farts de tot, altres com Jordi Alba, plorant. 

jordi alba efe 

EFE

Qui més devia plorar seria Paolo Vasile, que veu com mor la gallina dels ous d’or i s’haurà de resignar a partits com el Croàcia-Dinamarca que a prime time va fer un 29,7%. Bones xifres però sense Espanya tot quedarà més descafeïnat. Com va comportar-se la competència en un dia així? TV3 sorpèn amb una nit temàtica sobre la guerra civil que va quedar segona: La guerra inacabada fa un bon 13,5% i un reposició de Trinxeres va fer un boníssim 12.1% i 153.000 espectadors, liderant la seva franja. Demostra com n’era de bo aquest programa d’Història inèdit a TV3 i que en el seu moment va ser maltractat ocult a la programació de TV3. Eloi Vila ara fa de xofer i Carles Costa gira fent rodes del 3/24.  Convindria revisar-los el destyí perquè de sota terra van treure petroli.

trinexeres tv3

TV3

Comença el mes de juliol, tradicionalment desastrós per TV3. Vicent Sanchis ha confessat que els 20 milions extres injectats per Quim Torra no han arribat a temps per fer programació d’estiu i veurem reposicions i programes low cost amb Eloi Vila o Llucià Ferrer. De moment, el primer dia del mes acaba en golejada: Telecinco 27,6% – TV3 7,7%. TV3 està com Jordi Alba.

Anar a la font
Marc Villanueva

Powered by WPeMatico

Translate »