Escanes, totalment despullada en la primera foto del viatge de noces

Rate this post

La boda de Risto Mejide i Laura Escanes ha estat un dels enllaços de l’any. La parella de mediàtics es va donar el “sí, vull” en una multitudinària cerimònia que va congregar 500 convidats, entre els quals destacaven un munt de rostres coneguts.

I ara, set mesos després, han trobat temps per marxar de viatge de noces. El destí escollit ha estat Tailàndia, viatjant fins a les paradisíaques platges de Phuket que tan de moda estan últimament. Aigües cristal·lines, platges de sorra blanca, natura salvatge, mercats ambulants, bona gastronomia i sol. I tot, òbviament, estant allotjats en un impressionant hotel, un ressort en el qual l’habitació més barata costa ni més ni menys que 907 € la nit i amb algunes que arriben als 1.350 €.

Ells estan més que encantats, i tot i que porten allà només unes hores, ja han començat a publicar una foto rere una altra. 

 

Paraíso se escribe con ven. #honeymoon #toelrrato #capítulo1

A post shared by Risto Mejide (@ristomejide) on

Escanes i Risto viatge noces 2 instagram

Escanes i Risto viatge noces 4 instagram

Però no tot ha estat fer gala -i promoció- d’hotel. Escanes ha volgut compartir amb els seus seguidors una foto d’allò més sensual donant la benvinguda a aquests romàntics dies. Com? Publicant una fotografia a la seva piscina privada… completament despullada.

Un esperat viatge de noces que tot just comença, però que sembla que deixarà un munt de fotografies.

Anar a la font
Jennifer Navarro

Powered by WPeMatico

Translate »