Escaldes inicia una campanya per millorar la seguretat dels passos de vianants

El comú d’Escaldes-Engordany ha iniciat una campanya per millorar la seguretat dels passos de vianants a diferents punts de la parròquia. La idea és elevar-los per obligar els vehicles a reduir la velocitat a l’hora de passar per sobre. La voluntat és assegurar una convivència pacífica entre persones i cotxes.

Un dels punts en els quals s’ha començat aquest projecte és a la carretera d’Engolasters. Tècnics del comú treballaven aquest matí per aixecar el primer dels passos per a persones de la via, al costat de la rotonda d’enllaç amb la general 2.

La voluntat, segons s’ha explicat des del comú a través d’una piulada al compte de Twitter oficial és “adaptar els nostres carrers per a reduir la velocitat dels vehicles”. D’aquesta forma, es vol aconseguir “una convivència segura entre aquests i els vianants”.

La carretera d’Engolasters és només un dels primers punts sobre els quals s’actua. Fonts comunals han explicat que en les setmanes vinents es continuaran fent actuacions similars a altres llocs sensibles de la xarxa viària de la parròquia.

altaveu.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: