Esbroncada al youtuber ‘Wismichu’ en la presentació de la seva pel·lícula a Sitges

Rate this post

Bocadillo‘, la pel·lícula del popular youtuber ‘Wismichu‘ ha generat polèmica al Festival de cinema de Sitges. La projecció ha acabat amb una esbroncada general i part del públic reclamant que es hi tornessin els diners. Aquesta projecció, que havia estat anunciada i promocionada pel mateix youtuber des del passat mes de setembre, finalment ha consistit en veure una mateixa escena amb petites variacions durant una hora.

Poc després, el mateix ‘Wismichu’ ha piulat un missatge que podria indicar quin ha estat realment el propòsit d’aquesta estratègia. “Vosaltres sou la meva pel·lícula”, ha informat per Twitter. 

De fet, a la sortida de la sala, una càmera gravava la reacció del públic i els preguntava l’opinió sobre el que acabaven de veure. A més, a la porta de la sala hi havia un cartell que advertia que “hi haurà un rodatge en aquest espai” amb la conseqüència que els drets d’imatge de tothom qui es trobava allà serien “cedits gratuïtament” a la productora ‘YouPlanet‘, col·laboradora del youtuber.

Wismichu té més de 12 milions de seguidors a les xarxes socials i va començar la seva carrera a Youtube l’any 2012 amb 18 anys. 

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »