Es tatua aquesta foto de Puigdemont d’El Nacional al cul

Rate this post

El Nacional ha explicat i il·lustrat els anys claus de Catalunya gràcies al seu equip de periodistes (redactors i gràfics) que han ensenyat totes les cares del procés. El nostre fotògraf Sergi Alcázar ha retratat Carles Puigdemont en multitud d’ocasions, però ens reconeix que mai va pensar on acabaria una de les seves millors fotos. La va fer durant una entrevista al Palau de la Generalitat i es va publicar en un perfil que va fer Marta Lasalas el març de 2016. El moment en què es va prendre la fotografia demostra el posat circumspecte del president que ha acabat on mai hauria volgut. Aquests són, en exclusiva, el moment de fer-la i la foto original publicada a El Nacional:

sergi fotografia puigdemont

carles puigdemont sergi alcazar

Sergi Alcázar

El primer pla del president, en blanc i negre, amb una mirada intensa i en alta definició és la que ha seduït un jove català de 19 anys, que prefereix mantenir l’anonimat, per tatuar-se-la al cul. Concretament a la natja dreta. El Periódico va parlar amb ell i explica que no és independentista. Ni a favor ni en contra. Literalment diu “Me la pela, soy apolítico loco”. El tatuador és de Barcelona i es diu Coreh López. Sospitava  que seria “una bogeria i no es farà”. Però el resultat és al seu instagram:

 

A post shared by COREH LÓPEZ (@corehlopez) on

El jove, que sembla de Sant Adrià del Besós per les vistes a la central tèrmica on s’ha gravat i pixelat, justifica el tatoo. Des que Ana Rosa va filtrar missatges del president a Toni Comín el noi ho interpreta així: “Decía que se rajaba, que se desmarcaba del plan y era el momento perfecto” per tatuar-se’l. El tatuador li ensenya diferents fotos i el jove admira una “Buah, qué pelazo tiene el tío. La foto es perfecta, mira qué ojos tiene, pone cara de que te va a hacer la vaina“.  És a dir, cara de que te la fotrà. “Tiene cara de jujas“. Argot per a experts.Triada la foto d’El Nacional a internet, li afaitar la natja amb una gillete i li tatua. El vídeo apareix des del calçotet rosa a puntets negres del noi fins al resultat final:

tatoo puigdemont youtube

Impagable quan el tatuador li diu al jove fan de Puigdmont “¿Estás apretando el culo?” per evitar que el dibuix surti mogut. Més de quatre hores de bocaterrosa per tenir el president al cul per sempre. Els col·legues el visiten i li pregunten “¿El culete pica, no?. I admiren el resultat final que el noi no pot veure però la resta del món sí: “Fino, filipino”. “Parece que Puigdemont te vaya a comer”. El tatuador li expressa un desig estrany: “Disfrútalo”. (?). Que el noi tatuat no és un unionista radical ho demostra el seu desig a Puigdemont:”Le diría que se cuide y que haga lo que tenga que hacer. Que vaya siempre p’alante y con todo”.

Anar a la font
Marc Villanueva

Powered by WPeMatico

Translate »