Es retroben els col·laboradors de Crónicas Marcianas i un diu que va voler suïcidar-se

Rate this post

Bertín Osborne ha aconseguit reunir Xavier Sardà i alguns dels col·laboradors més mediàtics de Crónicas Marcianas. El programa és història de televisió, després de convertir-se en un èxit que va fer una audiència increïble. Carlos Latre, Boris Izaguirre i Paz Padilla també han estat protagonistes d’aquest homenatge que han emès a Telecinco. 

Mi casa es la vuestra és la nova versió del programa d’entrevistes d’en Bertín. Després de 13 anys, ha ajudat al retrobament d’aquestes estrelles televisives. La cadena va brillar des del 1997 fins a l’últim programa de 2005. Sardà va inventar una manera de fer televisió, entretinguda i esbojarrada: l’inici de les teleescombraries segons molts, per això. El que està clar, és que els teleespectadors n’estaven enganxats.

Els protagonistes han fet un repàs a alguns dels moments més divertits del late night, però també s’han emocionat recordant com va acabar l’últim programa. S’haurien reunit els col·laboradors i familiars en un gran sopar, durant el qual Boris Izaguirre hauria pujat a la taula i s’hauria quedat completament despullat.

Un espectacle que va fer oblidar la trista escena que van viure en veure com s’apagaven les llums de plató: “Va venir una màquina demolidora i va destruir la taula del programa. Van trencar el plató sencer ràpidament perquè havia de començar un programa nou i s’havia de construir el decorat en poc temps. Va ser molt trist”.

Mariló Montero i Pocholo s’han unit a aquest retrobament, encara que el gran protagonista de la nit ha estat Boris. El veneçolà ha escrit un llibre que ha revelat alguns dels moments més foscos de la seva vida, com quan tres homes el van violar amb només 13 anys. Mariló ha volgut preguntar-li com es troba i ja de pas ha aprofitat per treure-li encara més confessions. I vaja si ho ha aconseguit…

cronicas marcianas 2 bertin telecinco

Telecinco

Izaguirre ha tornat a insistir en com de dura va ser la seva adolescència, quan va oficialitzar que era homosexual. La mare va donar-li suport i mai no va tenir problemes per aquest tema a casa, però això no va impedir que patís assetjament: “La pressió sobre la meva sexualitat fora de casa era molt fotuda. Vaig pensar que em podria fer mal amb algun utensili de la cuina. Se’m feia tot molt dur… La solució, si no, era dissimular perquè no se’m notés. No ser tan femení. Però allà era la meva mare per demanar-me que no deixés que m’obliguessin a canviar. Que no tenia per què dissimular ni mentir-me a mi mateix ni ficar-me en un armari”.

boris izaguirre trist telecinco

Fes clic a la imatge per veure el vídeo / Telecinco

La vida d’en Boris ha estat ben dramàtica, però no per això vol perdre el somriure. Content de retrobar-se amb els companys de Crónicas, va evidenciar que aquella època està aparcada. 

Anar a la font
Jennifer Navarro

Powered by WPeMatico

Translate »