Es filtra la nova samarreta de la selecció espanyola per al Mundial

Rate this post

Gerard Piqué, que va anunciar que es retirarà de la selecció espanyola en acabar el proper Mundial de Rússia 2018, podria portar una samarreta vintage en els seus últims partits amb el combinat nacional. Una samarreta filtrada per Footyheadlines, un web especialitzat en avançar equipacions dels equips de futbol.

Serà una samarreta que Addidas, fabricant de l’elàstica espanyola, que pretendria recordar vells temps. El disseny seria un clàssic amb franges vermelles, blaves i grogues a la banda dreta d’una samarreta protagonitzada pel vermell habitual. El model recordaria el d’aquell Mundial dels Estats Units del 1994 amb futbolistes com Pep Guardiola, Luis Enrique, Julio Salinas, José Mari Bakero, Julen Lopetegui o Andoni Zubizarreta.

Samarreta Espanya Mundial 2018 Footyheadlines

Samarreta Espanya Mundial 2018 Footyheadlines

Samarreta Espanya Mundial 2018 Footyheadlines

Samarreta Espanya Mundial 2018 Footyheadlines

Footyheadlines

Si tot recorda a aquell Mundial dels Estats Units d’ara fa 23 anys, els espanyols no els agradarà el possible resultat final. Aleshores Espanya va acabar en vuitena posició en no passar dels quarts de la competició. La presentació oficial es farà en els propers dies, abans del proper partit de l’11 de novembre contra Costa Rica, i es desvetllarà definitivament si la publicació ha encertat i ha filtrat bé el nou disseny.

Powered by WPeMatico

Translate »