ERTO a l’Atlètic de Madrid: rebaixa d’un 70% del sou de la plantilla

El primer equip de l'Atlètic de Madrid veurà reduït el seu sou per l'aplicació d'un Expedient de Regulació Temporal d'Ocupació (ERTO), iguall que ha passat, per exemple, amb el Barça o l'Espanyol. A més, han acordat complementar amb el Comitè de Direcció matalasser el salari dels treballadors de el club afectats per l'ERTO.

El complement per als empleats afectats per la mesura laboral provocada pel cessament de competicions pel coronavirus serà assumit a parts iguals pels jugadors i tècnics de la primera plantilla masculina i el Comitè de Direcció del club, que inclou el conseller delegat, Miguel Ángel Gil Marín, i els directors de les diferents àrees.

L'ERTO a l'Atlètic de Madrid, anunciat el passat divendres en una carta del màxim accionista, suposarà una reducció del 70% del sou de la plantilla i el cos tècnic del primer equip masculí, el primer equip femení i el filial masculí, l'Atlètic B, que competeix a Segona Divisió B. La mesura s'aplicarà mentre duri l'estat d'alarma decretat pel govern espanyol.

atletic madrid liverpool anfield efe

EFE

Des del club expliquen que aquesta rebaixa també inclou un acord intern entre el primer equip masculí i l'entitat que defineix "dos escenaris diferents depenent de la configuració definitiva de la present temporada 2019/20". Aquest acord entre el club i la primera plantilla inclou el complement salarial que rebran els 430 treballadors afectats per l'ERTO, a excepció de jugadors i tècnics dels equips professionals.

Seguim totes les notícies i el minut a minut sobre el coronavirus i les seves afectacions a Catalunya, Espanya i el món.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: