ERC lamenta l’acció dels CDR a la seva seu: “L’adversari és un altre”

Rate this post

Esquerra Republicana ha lamentat aquest dijous l’acció que el CDR ha dut a terme contra la seva seu i han advertit que l’adversari és un altre. A més, han recordat que la seva lluita per la República fa 87 anys que dura i han assegurat que “el partit no s’apartarà ni un mil·límetre de l’objectiu de la República fins a aconseguir-lo”.

En un comunicat, ERC ha recordat també que aquest dijous es compleixen nou mesos de l’empresonament d’Oriol Junqueras i recorden que tots els presos i exiliats ho son “per haver defensat els ideals republicans”. En aquest sentit, també posen en valor que ERC és un partit “que fins fa ben poc lluitava sol per assolir l’objectiu de la República catalana i que no accepta lliçons en aquest sentit”. 

“Des d’Esquerra lamentem els fets d’avui ocorreguts a la nostra seu. Són fets que rebutgem de ple, que no sumen, i que fan cada dia més petit el nostre moviment. Respectem totes les posicions polítiques però no compartim segons quines formes de manifestar-ho i menys contra treballadors”, lamenten. 

Per tot això, demanen una reflexió als sectors independentistes que han dut a terme aquestes accions i defense que “el que toca avui més que mai és la unitat d’acció per aconseguir els objectius comuns i no els enfrontaments entre independentistes”.

Una quarantena de membres dels Comitès de Defensa de la República han ocupat aquest matí la seu nacional d‘Esquerra Republicana al carrer Calàbria de Barcelona per exigir a la formació independentista que faci efectiu “el mandat de l’1 d’octubre”​.

Anar a la font
Carlota Camps

Powered by WPeMatico

Translate »