ERC: “La vaga evidència que hi ha un rebuig a la repressió de l’Estat”

Rate this post

El portaveu d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona, Alfred Bosch, ha afirmat aquest dimecres que la jornada de vaga general “evidència que hi ha un rebuig generalitzat a Catalunya a la repressió desencadenada per l’Estat, i una exigència perquè siguin posats en llibertat els presos polítics”. Bosch, que ha participat a la plaça Sant Jaume a l’acte conjunt de les organitzacions que han convocat la vaga general i la jornada de protesta a Catalunya, ha explicat que ERC “secunda la vaga general per protestar per la situació de repressió i per l’empresonament i persecució que pateix el Govern”.

Segons Bosch, “encara que els partits espanyols ho neguin, a Espanya torna a haver presos polítics” cosa que “és absolutament inacceptable” en un Estat que es considera democràtic. El portaveu d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona ha afirmat que “volem protestar contra la intervenció de les institucions catalanes que estan sent governades des de Madrid, i contra la suspensió del Govern legítimament elegit pels catalans”. “Pacíficament i de forma cívica, però de forma contundent, rebutgem la situació de repressió i de falta de democràcia real que vivim a Catalunya”, ha indicat.

Sobre les llistes electorals, i l’encreuament de comunicats i d’acusacions entre els partits independentistes per no haver presentat una llista unitària, Bosch s’ha limitat a dir que “s’està treballant per fer una compareixença conjunta i explicar com anirem a aquestes eleccions i com garantim la unitat d’acció”. 

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »