ERC exigeix a JxCat “responsabilitat i seriositat” i acabar amb els draps bruts

Rate this post

El portaveu d’ERC, Sergi Sabrià, ha llançat aquesta tarda un “prec” des del faristol del Parlament per reclamar “discreció, rigor i seriositat” a JxCat per tirar endavant les negociacions sobre la investidura. Després d’un matí de retrets entre els dos grups al Parlament, Sabrià ha assegurat que aquesta tarda es reprenien les converses. “Acabem amb draps bruts, amb buscar medalles acabem amb els retrets i posem-nos a treballar”, ha exigit el diputat.

Els diputats republicans estan “perplexes”, segons Sabrià, davant dels “retrets” que ha rebut el president del Parlament, Roger Torrent, des de les files de JxCat després que ha anunciat que el Parlament demanarà mesures cautelars davant el TEDH per defensar la investidura de Puigdemont. “No és de rebut ni just”, ha assegurat.

“Avui el president Torrent ha fet una nova passa per defensar els diputats i, en concret, el president Puigdemont”, ha assegurat, tot emmarcant en aquesta estratègia les al·legacions al TC o les mateixes propostes de la defensa del president.

Davant les crítiques que JxCat ha dedicat a la iniciativa, Sabrià ha assegurat que Torrent havia informat el vicepresident del Parlament i diputat de JxCat, Josep Costa, de la iniciativa.

El portaveu republicà, que ha insistit que “ningú està més compromés amb la República que ERC”, ha exigit que “totes les parts ens posem a treballar a fons en un acord global”.

Anar a la font
Marta Lasalas

Powered by WPeMatico

Translate »