ERC demana un gran acord per impulsar l’economia després de “l’atac del 155”

Rate this post

L’adjunt a la Presidència d’ERC, Pere Aragonès, ha proposat aquest dimarts que el Govern que eventualment es formi en els pròxims dies impulsi “un gran acord amb agents socials i econòmics” per donar un impuls a l’economia de Catalunya.

En declaracions abans de visitar el saló Alimentaria en el recinte Gran Via de Fira de Barcelona, ha lamentat que l’economia catalana ha estat en els últims mesos “atacada per terra, mar i aire per interessos partidistes del bloc del 155“, en al·lusió a PP, Cs i PSC.

Aragonès ha exposat que els partidaris de l’aplicació de l’article 155 van augurar les “pitjors tempestes” per a Catalunya pel procés sobiranista, però que les dades desmenteixen que l’economia catalana s’hagi ressentit.

El republicà ha posat d’exemple el sector agroalimentari, que “ha fet un esforç per apuntar cap a l’exportació” i que l’any passat es va traduir en 10.000 milions d’euros en exportacions per a aquest sector.

I ha insistit a formar un Govern amb “la màxima celeritat possible”, ja que ho considera l’única manera de recuperar el govern de les institucions catalanes, actualment intervingudes pel 155.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »