ERC amenaça Pedro Sánchez amb posar fi a la legislatura

El diputat d’ERC, Gabriel Rufián, durant la seva intervenció al Congrés, s’ha mostrat molest amb el govern espanyol per haver conegut a través de la roda de premsa de Pedro Sánchez els plans de desconfinament i ha amenaçat amb posar fi a la legislatura.

“És l’única font d’informació que tenim, cosa que els hauria de fer reflexionar si és que volen mantenir l’esperit dels 180 diputats de la moció de censura”, ha lamentat. “Si ens haguessin trucat, els hauríem dit que no té sentit poder anar a tallar-se el cabell abans d’anar a veure la teva mare”, ha remarcat.

“Quant els importa la legislatura? ¿Molt o poc? Són conscients de l’alternativa de no entendre amb nosaltres? L’alternativa són els Torquemada i Abascal, els que consideren que menjar és social-comunista”, ha recordat el portaveu d’ERC.

“Liquidin l’estat d’alarma, retornin les competències a les comunitats i sobretot dialoguin”, ha sentenciat. “No sé quant li importa la legislatura al govern espanyol, però sembla que molt poc. S’han acabat els avisos”, ha advertit posteriorment a twitter.

Anar a la font – e-noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: