Encara més rumors de crisi: Letícia i Felip passen l’aniversari separats

Rate this post

La Casa Reial vol refer-se del dur cop que ha suposat el polèmic vídeo de la reina Letícia menyspreant la sogra. Gairebé tots s’han posicionat a favor de Sofia, deixant molt malmesa la imatge de l’actual monarca. És per això que l’agenda de tots els membres de la família –inclosa la de la infanta Elena després d’uns quants anys– va plena de gom a gom, guanyant en presència perquè la gent els vegi més actius que mai: presidint actes solidaris i fent viatges de cooperació. 

Aquest ha estat l’últim moviment que han iniciat, en veure que el teatret que van fer a les portes de l’hospital amb Letícia obrint la porta del cotxe a l’emèrita i fent-li carícies no tenia massa efecte. Aquesta imatge de presumpta unió no va calar massa i necessiten fer una passa endavant. Doncs bé, tenint en compte això han anunciat que la Reina visitarà durant quatre dies Haití i la República Dominica, del 20 al 24 de maig. L’objectiu d’aquest viatge al Carib serà conèixer els projectes de cooperació en aspectes com la igualtat de gènere o el desenvolupament rural, han assegurat.

Aquesta travessia suposarà el tercer viatge d’aquestes característiques per Letícia. Molts esperen amb candeletes que algun fotògraf l’enxampi aprofitant alguna estoneta lliure prenent el sol, desitjant que es repeteixin les fotos de la monarca en biquini de fa uns quants anys en la popa d’un iot a Mallorca. 

El més destacable d’aquest futur viatge és que podria ser una manera de demostrar que segueix els passos de la reina Sofia, qui va fer molts viatges així durant el seu regnat… Però no, les dates que han escollit per traslladar-se allà deixen entreveure una altra cosa: que Letícia i Felip no passaran el seu aniversari de noces plegats. El futur 22 de maig el matrimoni celebrarà que fa 14 anys de la seva boda reial, però ho faran separats per milers de quilòmetres.

Letícia i Felip boda Casareal

Casa Reial

felip leticia cotxe efe

EFE

Aquest fet no pot passar pas desapercebut i encara menys tenint en compte que la premsa alemanya ha assegurat que el divorci seria imminent. Que passin una data tan important separats dona encara més motius per pensar que aquest rumor podria ser cert. O és casualitat que justament aquest any sigui el primer que no celebrin estant junts? És normal que vulguin tenir una presència destacada per fer oblidar la polèmica, però fer-ho coincidir amb aquest aniversari no és contraproduent? Potser han decidit sacrificar-se pensant que serà més important demostrar que Letícia té presència internacional i s’implica molt… 

Anar a la font
Jennifer Navarro

Powered by WPeMatico

Translate »