En llibertat el pare que va maltractar múltiples vegades el nadó ingressat

Rate this post

El pare de la criatura de dos mesos ingressada a l’Hospital de la Vall d’Hebron que va confessar haver maltractat el seu fill ha quedat en llibertat provisional. El jutjat de guàrdia d’Arenys de Mar ha pres aquesta decisió després de la compareixença del detingut, un jove uruguaià de 21 anys. El pare de la criatura no podrà apropar-se al petit a una distància inferior als 500 metres i haurà de presentar-se setmanalment davant el magistrat.

La causa continua oberta contra el jove pels delictes de violència física i psíquica habitual a la llar i de lesions. La decisió de posar en llibertat provisional al progenitor del nadó amb les mesures cautelars esmentades es produeix després que aquest divendres la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (DGAIA) retirés la tutela als pares de la criatura.

L’infant ―que es troba estable― fa cinc dies que està hospitalitzat a la unitat de cures intensives del centre per una pallissa del seu pareEl nadó té un hematoma al cap, un braç fracturat i també cinc costelles trencades amb call, fet que indica que ha estat objecte de maltractaments anteriors. El pare de la criatura de dos mesos va confessar haver maltractat el seu fill en ser pressionat per l’equip mèdic del centre hospitalari.

Anar a la font
Anton Rosa

Powered by WPeMatico

Translate »