En directe: Talls de carreteres i vies de tren contra l’empresonament de mig govern

Rate this post

Manifestants han tallat aquest matí diverses carreteres per a protestat contra l’empresonament del vice-president Oriol Junqueras i set consellers més. Entre les vies on s’han fet talls o marxes lentes són l’A-2, N-230, N-2 i N-145. A Barcelona desenes de persones han ocupat la calçada de la Gran Via entre les Glòries i Llacuna. També hi ha hagut talls als Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.

11.20 – Reobren la N-340 a Alcanar.

11.00 – El servei de Trànsit de Catalunya actualitza les vies on hi ha talls o marxes lents. Cal afegir-hi la N-230 a Les.

10.00 – Tractors tallant l’accés a la AP-2 a Alfés

Una dotzena de tractors i altres vehicles han tallat l’accés a l’AP-2 a Alfés.

9.58 – El Servei Català del Trànsit també informa que s’ha tallat des de les 9.33 hores i durant uns minuts la C-26, a Foradada (Noguera), en ambdós sentits de la marxa. També es troba tallada en ambdós sentits la C-14, al terme municipal de Bassella (Alt Urgell), en aquest cas des de les 9.31 hores.

9.54 -Membres del CDR Segrià Sud Garrigues Altes han tallat aquest matí l’accés a l’AP-2 d’Alfés (Segrià), tant d’entrada com de sortida, així com també la C-12, a l’encreuament Maials-Flix-Seròs, segons informa Somgarrigues. Els talls s’han dut a terme des de les 7.30 hores i s’han prolongat durant aproximadament una hora. El tall a l’AP-2 ha comptat amb la participació d’una seixantena de persones, amb el suport d’una dotzena de tractors i prop de mig centenar de vehicles. A la C-12, una vintena de persones amb diversos vehicles han dut a terme el tall de la via. Amb aquestes accions el CDR Segrià Sud Garrigues Altes ha volgut denunciar l’empresonament dels vuit consellers destituïts i exigir-ne la seva posada en llibertat. De la mateixa manera, un grup de persones talla des de poc abans de les 9 hores l’N-230 a Bausen (Val d’Aran), en els dos sentits de la marxa, segons el SCT.

9.39 – Imatges del tall de les vies de FGC a Sant Cugat, ja s’ha restablert el servei.

9.36 – Més imatges del tall de la Gran Via.

9.30 – El CDR del Segrià Sud i les Garrigues Altes han fet talls a l’AP-2 i la C-12 amb tractors.

9.29 – Imatges de la marxa lenta a la C-25 a Artés en els dos sentits de la marxa.

9.26 – El CDR de la Seu d’Urgell allarga el tall de la N-145 (sentit Andorra) fins a les 9.30.

9.20 – Vídeo del moment del tall a la Gran Via.

9.15 – Manifestants han tallat durant mitja hora l’A-2 a Castellolí (Anoia) en sentit Barcelona per protestar contra empresonament del vice-president Oriol Junqueras i set consellers més. El tall, organitzat pel Comitè de Defensa del Referèndum, ha provocat uns quatre quilòmetres de cua.

En aquests moments, manifestants també han tallat la N-2 abans d’arribar a la Jonquera, la N-230 a Bausen i la N-145 a la Seu d’Urgell (sentit Andorra). D’altra banda, a la C-25 se circula amb moltíssima lentitud a Artès per una marxa lenta.

La Gran Via tallada
A Barcelona desenes de persones no permeten la circulació de cotxes a la Gran Via entre Glòries i Llacuna. Els manifestants porten estelades i criden proclames perquè s’alliberin tots els presos polítics.

Talls als FGC
Aquest matí també ha quedat interrompuda uns 15 minuts la línia de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya Barcelona-Vallés a l’altura de Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental) per una protesta contra els empresonaments però la circulació ja s’ha reprès amb els trens fora del seu horari habitual.

Powered by WPeMatico

Translate »