En Comú Podem assegura que no renuncia al referèndum tot i que no aparegui a la proposta enviada al PSOE

El portaveu d'En Comú Podem al Congrés, Jaume Asens, ha defensat que la proposta d'impulsar un referèndum pactat amb l'Estat tot i que no se'n fa cap menció en el document de 119 pàgines que Podem ha enviat al PSOE per negociar un govern de coalició.

En una entrevista a 'Ser Catalunya', Asens ha al·legat un "error de comunicació" ja que en aquest document es parla d'una mesa de diàleg "multilateral" però no es detallen les propostes que hi aportaria cada partit.

"En el nostre cas, la nostra proposta continua essent la mateixa, la llei de claredat del referèndum", ha manifestat. Per contra, ha retret que el PSOE no hagi fet "cap proposta" sobre Catalunya.

D'altra banda, el diputat del mateix partit i membre de la Mesa, Gerardo Pisarello, ha insistit que cal negociar en la base a la proposta de Podem del govern de coalició i ha criticat que el PSOE es mogui en el terreny "del xantatge". "Si l'escenari és o em dones un xec en blanc o eleccions, això és inadmissible", ha dit Pisarello a 'RNE'.

El portaveu de la formació ha dit que els preocupa que Sánchez "torni a anar a l'últim minut" i els faci una proposta que no tinguin temps de debatre, com assegura que va passar al juliol quan va posar sobre la taula 48 hores abans de la investidura una proposta de govern de coalició. 

Anar a la font – RACOCATALA.CAT

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: