Empresonat un home per una temptativa de violació

Un home de mitjana edat està ingressat al centre penitenciari des d’aquesta nit passada processat per un delicte d’agressió sexual en grau de temptativa, un intent de violació que no hauria anat a més, suposadament, per l’estat d’embriaguesa que presentava l’empresonat i perquè la dona hauria aconseguit avisar la policia a través d’un dispositiu comunicatiu de què disposava.

Els fets haurien passat a altes hores de la matinada de divendres a dissabte aparentment al domicili de la víctima, a Andorra la Vella. Per la naturalesa dels fets, han transcendit molts pocs detalls. El que semblaria clar és que l’home tindria llogada una habitació al pis de la dona i d’aquí vindria la relació i el fet que l’ara empresonat hagués tingut accés al domicili en qüestió.

L’home hauria intentat abaixar els pantalons a la dona amb una suposada voluntat d’abusar-ne sexualment, o així ho hauria acabat considerant ara per ara el batlle de guàrdia que dissabte a la nit va acordar l’empresonament de l’home, que sortosament no hauria aconseguit el seu objectiu i que hauria estat arrestat pels agents de la policia pràcticament en el mateix lloc dels fets.

altaveu.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: