Emotiu comiat als membres de la Mesa a Sants

Rate this post

Duescentes de persones s’han concentrat davant de l’estació de Sants de Barcelona per acomiadar els membres sobiranistes de la Mesa del Parlament que aquest dijous i divendres han de declarar a Madrid davant del Tribunal Suprem. 

La concentració ha estat convocada per l’ANC, però poc després l’ha desconvocat a través de les xarxes socials després que així ho demanessin els afectats. Malgrat tot, alguns ciutadans independentistes s’han apropat fins l’estació de Sants a l’expectativa que arribessin els diputats.

Minuts després de les cinc de la tarda han arribat a l’estació Anna Simó i Joan Josep Nuet, que rebut el clam i l’afecte de totes les persones que s’hi havien concentrat, que els han cridat “No esteu sols”. Els diputats han anat directament a les andanes de l’AVE.

Tensió espanyolista

Al marge d’aquesta concentració de suport, un grup d’espanyolistes —una dotzena— s’han col·locat a l’entrada de l’accés a l’alta velocitat i han increpat a Simó i a Nuet. També han protagonitzat crits a favor de l’empresonament de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart.

 

Powered by WPeMatico

Translate »