Elton John, l’estrella de la gala benèfica pel coronavirus

Elton John presentarà diumenge el primer concert benèfic pel coronavirus. En rigorós directe i emès per televisió a la cadena Fox, el músic anglès serà el cap de cartell d'un espectacle que recaptarà fons per a organitzacions benèfiques i que comptarà amb les actuacions de diversos artistes internacionals de primera talla mundial, com per exemple Alicia Keys, Backstreet Boys, Mariah Carey o Tim McGraw.

Igual com passa des de fa dies a casa nostra amb iniciatives com el Cuanretena Fest o el festival #YoMeQuedoEnCasa, el concert comptarà amb les actuacions dels músics des de les seves pròpies cases, en ple confinament. Amb el mateix esperit que han posat de manifest diversos músics de Catalunya i l'estat espanyol per tal d'apaivagar el confinament del coronavirus, doncs, artistes de la talla de Joe Armstrong o Billie Elish acompanyaran Elton John en aquest espectacle pensat per recaptar fons.

backstreet boys

Els diners aniran destinats a Feeding AmericaFirst Responders Children's Foundation, organitzacions que es dediquen a repartir aliments entre les famílies més desafavorides dels Estats Units, moltes de les quals depenen dels menjadors escolars que arrel del Covid-19 estan tancats per alimentar els seus fills. Un cop finalitzi, el concert es podrà veure en obert a través de les plataformes d'streaming de tot el món, per tal de fer més extensa i àmplia la recaptació de fons.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: