Els VIPS signants d”España siempre’, el manifest per suprimir Catalunya

Rate this post

Un únic govern , un únic parlament, un únic tribunal suprem… no és una sèrie de ciència ficció sobre una tirania del futur sinó el manifets España siempre que alguns mediàtics han signat per acabar amb l’Estat autonòmic. Aquell “España una y no cincuenta y una” que criden les manifestacions de la ultradreta però en lloc d’acabar amb les províncies destruint les CC.AA. Si els deixessin triar surprimirien només Catalunya i potser Euskadi, però per dissimular demanen acabar amb totes 17. Els impulsors no ho veuran aplicat: tenen una edat tan provecta que saben que no hi seran a temps. Només ho fan per molestar. Convé saber qui són.

jose luis garci GTRES

GTRES

Aquesta és la fotografia fundacional, d’esquerra a dreta als toros: Pedro J. Ramírez, Anna Grau, José Luis Garci i Fernando Sánchez Dragó. Grau i Dragó són parella sentimental i tots quatre són grup sentimental, de sentiments contra Catalunya. Tècnicament només Dragó i Garci han signat el manifest España siempre però el diari de Pedro Jota acaba de publicar un article sobre aquesta plataforma que desprèn el tuf ultra amb frases com “No hubo más remedio que crear las autonomías para la pacificación“. O “El autogobierno es un trampolín para que los separatistas alcancen su meta final”. El més surreal és que consideren que “Vox se ha desviado de la misión inicial”. Són ultres dels ultres, a la dreta de Vox.

vidal quadras vox

Vox

La catalana Anna Grau, actualment tertuliana del programa de Josep Cuní a la Cadena Ser, no signa el manifest però entre els signants catalans hi ha Alejo Vidal Quadras, expresident del PP català i actualment a Vox. I la resta són els de sempre: periodistes habituals de la dreta extrema com Hermann Tertsch, exmilitars, notaris… El diari que els promociona escriu “La supresión de las autonomías no tiene representación en el arco parlamentario, a día de hoy”. Avui és 27 d’octubre, dia de la proclamació, efímera, de la República. 

Anar a la font
Marc Villanueva

Powered by WPeMatico

Translate »