Els VIPS progres a l’estrena d”Arde Madrid’ s’en foten dels símbols espanyols

Rate this post

Cada nit Madrid és una festa. Si un dia és al Teatro Real amb una catifa vermella de VIPS de dretes (de Pablo Casado a Nati Abascal) per l’estrena del ballet Trencanous, l’endemà toca una estrena televisiva, la sèrie de #0 Arde Madrid, de Paco León. Els contrastos són evidents. El que la nit abans eren abrics de pells, joies i caspa, ara són disfresses, excessos, faràndula i VIPS transgressors d’esquerres. Van triar una temàtica com si fos una festa de Halloween Made in Spain: l’Espanya de rojigualdas, toreros, flamenques i marqueses cañí. La llista de convidats faria estremir Albert Rivera: allà no el vota ningú. La primera és la instagramer Soy una pringada, que no sap si va de rojigualda, senyera o del pallasso de It d’Stephen King:

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by  soyunapringada sucks (@soyunapringada) on

Com a la pel·lícula Freaks de Tod Browning, la llista de convidats és una joia de la naturalesa, de Paco León cap avall tot és excés: Eugenia Martínez de Irujo, Mario Vaquerizo, Marta Torné, Edu Soto, Hiba Abouk, Pelayo Díaz, Eduardo Casanovas o l’elenc de la sèrie amb barret cordovès i pantalons de serp vermella:

arde madrid 3 efe

arde madrid 4 efe

arde madrid 2 efe

marta TORNE EFE

edu soto efe

pelayo efe

pelayo gtres

arde madrid 1 efe

EFE/GTRES

El títol de la sèrie que estrena la TV de Movistar serveix pel que voldrien aplicar a aquesta catifa vermella els de Vox, PP i Ciutadans. Que cremi Madrid amb els iconoclastes de l’espanyolitat. Que cremi com Roma, amb tant de rojo dins. Si Dani Mateo ha patit per mocar-se amb un símbol espanyol, que es calci Paco León i la seva troupe antipatriota. 

Anar a la font
Marc Villanueva

Powered by WPeMatico

Translate »