Els viatges secrets de Letícia a Barcelona per veure’s amb un famós empresari

Rate this post

Les relacions entre la Família Reial i els grans empresaris catalans són un assumpte discret. La biògrafa dels Tous, Ana Alós, va destapar que Letícia té una relació molt propera amb els Tous fins el punt que va ser instigadora de l’expulsió, feliçment fallida, de les independentistes Pilar Rahola i Helena Rakòsnik de la Fundació que ja no porta el nom de la família de joiers manresans. Ara Vanitatis destapa que una altra família molt poderosa a Catalunya, els Puig, són també molt propers a la reina. Els amos del gegant català de la perfumeria i la moda van convidar els reis a la inauguració del gratacels on han ubicat, des de 2014, la nova seu del grup Puig a L’Hospitalet. A partir d’aleshores s’ha forjat una relació d’amistat entre la reina i el president de la marca, Marc Puig.

reis barcelona puig gtres

GTRES

Marc Puig, a l’esquerra del rei, seria una de les persones a qui Letícia visita en viatges discrets a Barcelona, a Vanitatis en diuen “secrets”. La reina vesteix sovint de les marques del grup Puig, com Carolina Herrera o Nina Ricci, i com a mostra d’agraïment la reben encantats a Barcelona. A la ciutat viu també la germana de la reina, Telma Ortiz, a qui Letícia visita sense que la premsa tingui constància gràfica. Durant anys, els Puig van patrocinar la Copa del Rei de vela que se celebra a Mallorca. El patriarca, Enrique Puig, ja desaparegut, era íntim del rei Joan Carles. Ara aquesta intimitat la mantindrien Letícia i Marc Puig.

letizia marc pùig efe

EFE

La reina fa dos tipus de viatges a Catalunya: els públics, com el del lliurament dels premis Princesa de Girona, i els privats. En tots dos es reserva per a la burgesia catalana i evita els banys de masses.

Anar a la font
Marc Villanueva

Powered by WPeMatico

Translate »