Els Verds i els Minyons porten castells de gamma extra a Les Santes de Mataró

La torre de nou amb folre i manilles ha estat la construcció estrella de la diada de Les Santes de Mataró. Els Castellers de Vilafranca i els Minyons de Terrassa han aconseguit descarregar amb solvència el gamma extra, l'únic que s'ha vist a la plaça Santa Anna. La colla amfitriona, els Capgrossos de Mataró, han aconseguit el primer castell de nou de la temporada amb un tres de nou amb folre patit que han atacat en segona ronda. A més, han descarregat un cinc i una torre de vuit molt segurs.

Castellers de Vilafranca - ACN

Les dues colles convidades han arrencat l'actuació completant el tres de nou amb folre però han topat amb el quatre de nou amb folre, que els verds han carregat i els malves han acabat desmuntant. En el seu lloc, els egarencs han completat el cinc de vuit. La ronda de pilars ha vist tres pilars de set amb folre, que els amfitrions no han pogut descarregar.

La colla amfitriona ha arrencat la seva Festa Major amb el segon cinc de vuit de la temporada, que els mataronins han pujat amb tranquil·litat. Ha sigut en la segona ronda que els blaus han atacat la construcció que s'havien marcat com a repte per aquestes Santes: el tres de nou amb folre. L'estructura ha bellugat durant la pujada però els de Mataró l'han defensat i l'han aconseguit descarregar, desfermant l'alegria a la plaça Santa Anna.

Capgrossos de Mataró - ACN

En tercera ronda, els blaus han descartat el quatre de nou amb folre i han apostat pel cinc de vuit, que han assolit per segon cop aquest any.

Capgrossos de Mataró ACN

Les bones sensacions han portat als Capgrossos a provar el primer pilar de set de la temporada. El castell ha pujat amb tremolor i s'ha desmuntat després que l'enxaneta hagués fet l'aleta. Amb tot, els locals han sortit contents de plaça i han tancat l'actuació al ritme del popular 'Bequetero' de Les Santes.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: